Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, vatandaşların ulaşım konusunda büyük sıkıntı içinde olduğunu söyledi.
Denizli’nin İstiklal Caddesi,Gazi Bulvarı ve Çaybaşı Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret eden CHP Denizli İl Teşkilatı, daha sonra Candoğan Parkı önünde basın açıklaması yaptı. Esnaf ziyaretlerinde öne çıkan konunun ulaşım olduğunu belirten CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Bugün Gazi Bulvarı, İstiklal Caddesi ve Çaybaşı Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret ettik. Esnafın en büyük sorunu ulaşım konusunda yaşanan sıkıntılar.Gazi Bulvarı'ndaki esnaf, ticari araçların ve minibüslerin caddeye girememesinden dolayı satış yapamamaktan şikayetçi. İstiklal ve Çaybaşı Caddesi üzerindeki esnaf ise trafik yoğunluğundan dolayı insanların alışveriş için durmadığından şikayetçi. Bizler ana ulaşım master planının yeniden görüşülerek değerlendirilmesini ve Gazi Bulvarı’nın yeniden trafiğe açılmasını istiyoruz. 2014 seçimlerinde CHP’nin yerel iktidarıyla birlikte el atacağımız ilk konuda ulaşım olacaktır” dedi.
CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven de ziyaretlerde birçok işyerinin satılık olduğunu gördüklerini belirterek, “Ziyaretlerimizde işyerlerimizin camlarında genel olarak satılık ilanları gördüm. Dikkatimi çekti ve hepsini saydım. İstiklal, Gazi Bulvarı ve Çaybaşı Caddesi üzerinde toplam 197 işyeri satılık. Bu durum bu caddeler üzerinde ekmek parası kazanmak için işyeri açan esnafın durumunu gözler önüne sermektedir” dedi.