Çameli’de sabaha kadar aralıksız süren yağışlar Çameli’de sele dönüştü. Dere yatakları taşdı, araziler sular altında kaldı. Birçok evi su bastı, balık çiftlikleri zarar gördü. 

Denizli’yi etkisi altına alan yağışlar, Çameli’de kendisini sel olarak gösterdi. Etkili sağnak yağış, ilçe genelindeki derelerin taşmasına neden oldu. Yolları sel suları kapladı, bir çok mahallenin yolu büyük zarar gördü. Yağmurun etkisiyle dağlardan gelen kaya parçalarıda yolları kapadı. 
Kirazlıyayla, Sarıkavak, Kocaova,Akpınar mahallelerinde ana yol hatları büyük zarar aldı. Yağışlar nedeniyle bölge halkı ise uyarıldı. 
İlçenin dinamosu balık çiftlikleri ise etkili yağıştan nasibini aldı. Kirazlıyayla ve Karabayırda balık çiftliklerinde ufak hasarlar oluştu. 


üdürlüğü deposunda teslim alınan yeni greyderi ilk test eden ise iş makinesi operatörü değil Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu bizzat kendisi yaptı. Operatörle uzun süre greyderi deneyen Subaşıoğlu, aracın performansından ise memnun kaldı. 
Yeni alınan greyderle Merkezefendi İlçesinde yapımı devam eden alanlarda ve çalışmalarda kullanarak işleri daha hızlı bitireceklerini söyleyen Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak makina parkımızı tamamlamaya devam ediyoruz. Yeni makinalarımızı bünyemize katmaya devam edeceğiz. Bugün de yeni greyderimiz geldi ve teslim aldık.  Devlet Malzeme Ofisinden aralıklar halinde teslim alınan araçlar ile belediyemizin çalışmaları daha rahat ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilecektir” dedi.