Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ‘Mahalle Buluşmaları’ kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Daha önce Aktepe, Cumhuriyet, Kervansaray ve Kurtluca’da düzenlenen ‘Mahalle Buluşmaları’nın beşincisi Karakurt’ta gerçekleşti. Yukarı Karakurt’ta düzenlenen buluşmada Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile birlikte başkan yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Veli Demir, Türkay Gözlükaya ve ilgili birim müdürleri ile meclis üyeleri Adnan Kaya ve Alparslan Albay halkın karşısına çıktı.
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin açılış konuşmasında her hafta farklı bir mahallede halka bir araya geldiklerini ifade ederek, “Bizim bu çalışmada amacımız bize ulaşamayanları dinlemek. Onların isteklerinin ne olduğunu bizzat duyup, gereken çalışmaları yönlendiriyoruz. Biz ‘Mahalle Buluşmaları’nı 68 mahallede gerçekleştireceğiz” dedi.
Vatandaşlar tek tek söz alarak isteklerini ilgililere aktardı. Daha çok doğalgaz, sit alanı ve altyapı konularında talepte bulunan vatandaşların istekleri ilgililer tarafından not alındı. Mahalle ile ilgili olarak müjdeler veren Gürlesin, “Yukarı Karakurt ile ilgili olarak çalışmalar yaptık. Aşağı Karakurt ile ilgili olarak müjde vereyim. En geç 10 gün içinde Aşağı Karakurt’taki geniş caddede 900 metrelik mesafede 80’lik büz ve bin 800 metre bordur 6 bin metre kare parkeyol inşaatı başlayacak. Biz her mahalleye dokunmaya ve hizmet götürmeye devam edeceğiz. Biz sadece Karakurt’un bir bölgesine hizmet ettik yeter diye düşünmüyoruz. Bunlarla herşey bitmedi. Yukarı Karakurt’ta bugüne kadar yaptığımız çalışmaların devamını 2016 yılında da gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu bölgede açılmayan yolları da yapacağız. Gelen talepleri zamana yayarak herkese hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi. Yaklaşık 2.5 saat süren mahalle buluşmasının ardından vatandaşlar Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile fotoğraf çektirdi.