Denizli'de Sarayköy İlçesi'nde faaliyet gösteren Menderes Tekstil'in çalışanları için yaptırdığı Rıza Akça Sitesi'ndeki 240 konutun tapuları yarın (cuma) yapılacak törende Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından verilecek. 

Sarayköy'de üretim yapan Menderes Tekstil'in hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışanları için Osman Akça Caddesi'nde yaptırdığı konutların tapuları törenle verilecek. Daha önce de çalışanları için konut yapan, toplu sünnet törenleri düzenleyen Menderes Tekstil'in yaptırdığı 240 konutun tapu teslim töreni yarın saat 10.00'da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak ve AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın katılımıyla yapılacak. 

Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, büyük bir aile olduklarını belirterek, "Biz bu topraklarda büyüdük. Hep birlikte koskoca bir aile olduk. Bizim çalışanlarımız her şeyin en güzeline layık. Birlikte, alın terimizle her geçen gün daha iyi olmaya çalışıyoruz. Biz kendimizle yarışıyoruz. Çalışanlarımızın aileleriyle mutlu olmasını, rahat koşullarda yaşamasını sağlamayı kendimize görev edindik. Bu kapsamda yaptırdığımız 240 konutun tapularını törenle vereceğiz" dedi.