Didim’e bağlı Akbük Beldesinde bir markete giren hırsızlar içkileri çalarak ortadan kayboldu. Didim İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin yaptığı araştırma sonucunda hırsızlardan biri İzmir’de yakalanırken, diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 
Edinilen bilgiye göre; İzmir Gaziemir’de bir araç kiralama şirketinden araç kiralayan 2 kişi Didim’e bağlı Akbük Beldesinde faaliyet gösteren bir marketteki içkileri çalarak ortadan kayboldu. Market sahibi durumu Didim İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdi. Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler şahıslara yakalamak üzere başlattığı çalışmalar kapsamında ilk olarak işyeri kamera kayıtlarını inceledi. Olayda kullanılan aracın plakası tespit edilirken aracın İzmir Gaziemir’deki bir araç kiralama şirketine ait olduğu tespit edildi.
Buradan yola çıkan ekipler, aracı O.K adlı kişinin kiraladığını tespit etti ve şahsın araç kiralama şirketince çağrılması sonucunda İzmir’de yakalandı.
Yakalanan O.K adlı şahsın sorgusundan kendisinin yanında B.A.B adlı bir kişinin daha olduğunu söyledi. Sorgusunun ardından Didim Adliyesine sevk edilen O.K adlı şüpheli tutuklanarak Söke Cezaevine gönderildi. Olaya karışan diğer şüpheli B.A.B’nin yakalanması için gerekli çalışmalar başlatıldı.