Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Erdoğan’a görevinde başarı dileklerini iletti. Av. Cahit Özkan, ziyarette yaptığı açıklamada, FETÖ Terör Örgütü’nün en fazla sızdığı kurumların başında ticaret ve sanayi odalarının geldiğini, bunun bilincinde olarak mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı.

Denizli Ticaret Odası ziyaretinde personelle de selamlaşarak, kolaylıklar dileyen Milletvekili Özkan, ardından makama geçerek Başkan Uğur Erdoğan ile bir süre görüştü. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erdoğan; “Ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız, teşekkür ederiz. Bu ziyaretiniz önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalarda bize ışık tutacaktır.” dedi.

Milletvekili Özkan ise Erdoğan’a Denizli Ticaret Odası Başkanlığı’nın hayırlı olması temennisinde bulunarak, “ Ülkemiz ve Denizli’mizin kalkınması ve büyümesi için Ticaret Odası başkanı olarak önemli ve hayırlı görevler yapacağınıza inancımız tamdır. Bu konuda hiçbir şüphemiz yok. Allah mahcup etmesin.” diye konuştu.
Birlikte hareket ederek Denizli’mizi güçlendirelim!

AK Parti hükümeti ve TBMM olarak Denizli’ye hizmet için her türlü desteğe hazır olduklarını söyleyen Milletvekili Özkan, “Denizli’mizin ticaretinin kalkınması için hükümetimiz, Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve TBMM olarak bugüne kadar ortaya koymuş olduğumuzhizmetler ortadadır. Bu bağlamda hizmetlerin sürdürülmesinde birlikte hareket edersek Denizli’mize ve ülkemize daha fazla katkı sunabiliriz ” dedi.

FETÖ ile mücadele…

FETÖ Terör Örgütü’nün en fazla sızdığı kurumların başında ticaret ve sanayi odalarının geldiğini hatırlatan Milletvekili Özkan; “FETÖ üyelerinin en fazla sızdığı kurumların ticaret, sanayi odalarının ve borsaların olduğunu biliyoruz. FETÖ ile mücadelede kararlı tavrınızın devam edeceğine inanıyoruz Bu bağlamda bu bilinçte vereceğiniz mücadelede başarılar dilerim.” dedi.