Denizli Büyükşehir Belediyesi, kardeş belediyesi olan Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde birlik ve beraberlik iftarı düzenledi. İftara yemeğine, Iğdır Karakoyunlu Kaymakamı Nursan Vural Zorlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.
 

 Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde yaşayan vatandaşlarla, kardeşlik iftarında bir araya geldikleri için çok mutlu olduklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, "Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, geçtiğimiz günlerde buraya gelerek sizleri ziyaret etmişti. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak kardeşliğimizi pekiştirmek üzere bu iftar programını düzenledik. İftar programına katılan belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza ve vatandaşlarımıza bizlere vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.
 

 Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğiyle birlik ve beraberliğin sağlandığını ifade eden Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya, "Mübarek ramazan gününde böyle bir güzelliğe vesile olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ve sizlere teşekkür ediyorum. Ülkemizde yaşanan terör olaylarını şiddetle kınıyoruz. Bu işi yapanlar, akıttıkları kanlar içerisinde boğulup gidecekler. Yeter ki bizler birlik ve beraberlik içerisinde kardeş olalım. Bizim bu birliğimizi beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.
 

Karakoyunlu Kaymakamı Nursan Vural Zorlu ise, "Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftarda buluştuk. Şu anda bizler hem ev sahibi hem misafiriz. Ev sahibi olarak hoş geldiniz diyorum. Bir misafir olarak da bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum. Biz bugün bu organizasyonu daha coşkulu geçirecektik, öyle umuyorduk. Ama ne yazık ki bugüne acıyla uyandık. Bugünlerimizin birlik ve beraberliğimize daha da fazla katkı sağlayarak devam etmesi diliyor, düzenlenen etkinlik için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.