Halkın askeri darbeye karşı gelmesi için belediye otobüslerini cumartesi günü ücretsiz yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 17 Temmuz Pazar günü de ücretsiz olacağını açıkladı. 
 
Bir grup TSK üyesinin 15 Temmuz’da gerçekleştirmeyi planladığı darbe girişimine karşı Denizlilileri Delikliçınar’da tek vücut olmaya davet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, cumartesi gününün ardından belediye otobüslerinin pazar günü de ücretsiz olacağını açıkladı.

Denizli'de anayasal düzene karşı her türlü demokrasi dışı girişimin reddedildiğini vatandaşlar cuma akşamından itibaren Delikliçınar Meydanı’nda nöbet tutarak gösteriyorlar. Darbe girişiminin ortaya çıkmasından itibaren demokratik hukuk devletinin yanında olduğunu haykıran Denizlilileri Delikliçınar’da tek vücut olmaya davet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların meydanlara daha kolay ulaşımı için cumartesi gününün ardından Pazar günü de belediye otobüslerinin ücretsiz olduğunu açıkladı. Bu kapsamda dün olduğu gibi 17 Temmuz pazar günü de Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden ücret alınmayacak.