Denizli'de özellikle çocukların ve gençlerin ulaşımı kolay, daha temiz ve sağlıklı ortamlarda spor yapabilmeleri için tesisleşme atağını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, 3 halı saha daha yaparak vatandaşların hizmetine sundu. Daha önce Sarayköy, Tavas, Bozkurt, Honaz, Kale, Buldan ve Acıpayam ilçelerinde 12 halı saha yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi son olarak Babadağ İlçesi'nin Kelleci Mahallesi'nde, Çameli İlçesi'nin Kirazlıyayla Mahallesi'nde ve Honaz İlçesi'nin Kocabaş Mahallesi'ndeki halı saha çalışmalarını tamamladı. 

Son bir yılda ilçelere toplamda 15 halı saha kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin spor yatırımlarının hızla sürdüğü ifade edildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir ile birlikte ilçelerde  de spor alanında çeşitli yatırımlar yaptıklarını belirtti. Spor alanında tesisleşmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Zolan, spor yatırımlarının tüm ilçelerde süreceğini ifade etti.  

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de aynısı olacak" diyerek yola çıktıklarını hatırlatan Başkan Zolan, "Biz Denizli ve ilçelerimizin spor alanında büyük başarılara imza atmasını ve kentimizin amatör sporların başkenti olmasını hedefliyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Başkan Zolan, çocukların ve gençlerin tozlu ve çamurlu alanlar yerine daha modern sahalarda spor yapmasını sağlamak için çalıştıklarını sözlerine ekledi.