Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ekstrem sporlarının en büyük destekçisi Redbull'un Pamukkale ve Denizli'de çekeceği tanıtım filminde oynayacak dünyaca ünlü su kayağı sporcusu ABD'li Brian Grubb ve Alman Marcel Tilwitz ile film seti ekibini ağırladı. Dünyada milyonlarca hayranı bulunan ünlü su kayağı sporcularının Denizli'de gerçekleştireceği tanıtım filminin Türkiye ile birlikte Almanya, ABD ve dünyanın bir çok ülkesinde yayınlanacağı ifade edilirken, bunun Denizli'nin tanıtımına büyük katkısı olacağı kaydedildi. Hierapolis Antik Kenti'nde bulunan Kleopatra Havuzu, Pamukkale travertenleri ve kentin bazı noktalarında çekimi planlanan tanıtım filmini dünyada milyonlarca kişinin izlemesi bekleniyor.  

Denizli, adrenali yüksek sporlarla da tanıtılacak


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ziyarette yaptığı konuşmada, dünyaca ünlü sporcuları Denizli'de görmenin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Ekranlarda birçok defa sizleri izledim. Muhteşem diyebileceğimiz çok dikkat çeken, adrenali yüksek olan bir işle uğralıyorsunuz. Tebrik ederiz. Sizleri Denizli'de ağırlamak bizleri mutlu etti" dedi. Denizli'nin turizm şehri olduğunu anlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Denizli, Pamukkalesi'nden antik kentlerine, gerek doğası, gerek tarihi kentleriyle birçok güzellikleri barındıran bir şehir. Denizli'nin tanıtımı anlamında sizin adrenali yüksek olan şovlarınızla daha da güzel olacağına inanıyorum. Başarılar diliyorum. Denizli ve Pamukkale'yi başka bir açıdan farklı güzelliklerle tanıtacaksınız."



Başkan Zolan, sporcuları teleferiğe davet etti

Sporcuları ve set ekibini kısa süre önce hizmete alınan teleferik ve 1400 metre rakımdaki Bağbaşı Yaylası'na davet eden Başkan Zolan, Denizli'nin her alanda tanıtımı için her zaman destek vereceklerini vurgulayarak, "Şehrimizde tekrar hoş geldiniz başarılar diliyoruz" dedi. Redbull proje ekibi ve sporcular ise Denizli’de bulunmaktan mutlu olduklarını belirterek, Başkan Zolan’a kendilerini ağırlayıp verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Başkan Zolan ve sporcular daha sonra Denizli'nin simgesi olan Delikliçınar Meydanı'ndaki cam horoz önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.