Denizli’de beklenen kar yağışına karşı ekiplerini hazır bekleten Denizli Büyükşehir Belediyesi, sabahın erken saatlerden itibaren etkisini gösteren kar yağışı ile mücadele etmeye başladı. Bu kapsamda Çivril, Serinhisar, Buldan, Çardak, Bozkurt, Acıpayam, Kale, Bekilli, Tavas (Bozdağ Yolu) ve Çal ilçesinin yüksek kesimlerinde karla mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolların kapanmaması için iş makineleri ile çalışma yapıyor. Özellikle söz konusu ilçelerin yüksek kesimlerindeki mahallelerin ana bağlantı yollarında başlatılan çalışmaların dışında Denizli-Antalya Karayolu’nun Cankurtaran Mevkiinde de karla mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, kar bıçakları ve greyderlerle ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor. Kentin yüksek kesimlerindeki bölgelerde çalışmalara katılan Denizli Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde de herhangi bir olumsuzluğa karşı ekiplerini hazır bekletiyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri de Denizli merkezde meydana gelebilecek kar yağışına karşı tüm tedbirlerini aldı. Kar veya buzlanmaya karşı araç, personel ve ekipman olarak hazırlıklarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi,
yetki alanında bulunan ana cadde, bulvar ve kaldırımlarda yapılacak kar temizliğine karşı planlamalarını yaptı. Buzlanmanın önlenmesi için de tuz ile birlikte kar ve buz çözücü solüsyon kullanacak ekipler vatandaşların mağdur olmaması için 24 saat çalışma esasına göre görevi başında bulunacak.