Hepimiz de olduğu gibi göz rengiyle doğduk ve o renkle yaşıyoruz fakat kaçımız göz rengimizin karakterimizi etkilediğini biliyor? İşte göz renklerine göre karakter analizi...

MAVİ

Mavi gözleri olan kişiler çok arkadaş canlısıdır. İnsanlarla bir arada bulunmayı severler ve yabancılarla kolayca arkadaşlık kurabilirler. Mavi gözlüler, kendilerinden çok emindir. Ne yapması ve yapmaması gerektiğini çok iyi bildiği gibi, neyi isteyip istemediği konusunda hiç kararsızlık yaşamazlar. Bazen biraz bencil oldukları söylenebilir.

KAHVERENGİ

Kahverengi gözlü kişiler, kendi kendilerine yetebilen insanlardır. İçi boş korkulara, tedirginliklere sahip değildirler. Pek şikayetçi olmazlar ve gereksiz mızmızlanmalar yapmazlar. Ama bir kez içlerindeki mizah yönünü gösterdiler mi insanları kendilerine bağlarlar ve kimse onlardan kolay kolay vazgeçemez.

YEŞİL

Yeşil gözlüler korkusuzdurlar. Ne istediğini çok iyi bilir ve bunu kimseden saklamaz, istediğini de elde eder. Kendilerine olan güvenleri etraflarını sanılandan çok daha etkiler ve insanlarda güçlü bir imaj oluştururlar.

ELA

Elâ gözlü kişiler, çok dikkatlidirler ve her şeyi ayrıntısına kadar düşünürler. İnce hesap yapmak onların işidir. Kimselerin fark etmediği ayrıntıları onlar analiz eder. İnsanları bir kitap gibi okumada üstlerine yoktur. Onların gözünden hiçbir şey kaçmaz.