Aydın’ın Kuyucak ilçesinde 8 yıldır atama bekleyen genç, ölü olarak bulundu. Kendisinden 6 gündür haber alınamayan gencin intihar ettiği belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, Kuyucak ilçesinde oturan Alim Koç (33), beden eğitimi öğretmeni olarak 8 yıl önce okulundan mezun olduktan sonra memleketinde tayin beklemeye başladı. Geçtiğimiz yıllarda bilinmeyen bir nedenle bunalıma girip bileklerini keserek intihara teşebbüs eden Koç, psikolojik tedavi görmeye başladı. Yaklaşık bir hafta önce evden ayrılan Alim Koç, hafta boyunca emniyet, jandarma ve AKUT ekiplerince çevrede yapılan tüm aramalara rağmen bulunamazken akşam saatlerinde bir vatandaşın ihbarıyla gencin cansız bedenine ulaşıldı. Denizli-Aydın karayolundan İnönü Caddesine yaklaşık 300 metre uzaklıkta ve şehir merkezine yaklaşık 1 kilometre uzakta bulunan portakal bahçesinde bulunan Koç’un cansız bedeninin çürümeye başladığı öğrenildi. Caddeye yaklaşık 35 metre uzaklıkta 4 portakal ağacının ortasında bağdaş kurmuş şekilde bulunan Koç’un cansız bedeninin yanında ise 2 adet alkol şişesi, 9-10 adet sigara izmariti ve cep telefonu bulunduğu belirtildi. Koç’un ilk belirlemelere kollarında ve boğazında jilet kesisinden tespit edildiği belirtildi. Koç’un cesedi Nazilli Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Kuyucak Aile Sağlığı Merkezi morguna kaldırıldı. Ön otopsinin ardından Koç’un cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adlı Tıp Kurumu’na gönderilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

ARKADAŞLARI ÇALIŞMALARI TAKİP ETTİ

“Psikolojik sorunları vardı kendisini bir türlü ikna edemedik ve şimdi de kaybettik” diyen Alim Koç’un arkadaşı Adnan Gündüz, “Bir yılı aşkın süre önce evde bileklerini keserek ve tüpü açarak intihar etmek istemiş ama komşuları bulup onu kurtarmıştı. Bu sefer bulunmamak için buralara gelmiş. Anne ve babası emekli öğretmendi. Bildiğimiz kadarıyla maddi sıkıntısı da yoktu. Kendisi de zaten beden eğitimi öğretmeniydi. Söylediklerine göre kaybolduğu gün berberden jilet almış ve not bırakmadan kaybolmuş” dedi.