Denizli’de doğumu sırasında sağ elinde sinir sıkışması olduğu için elini kullanamayan Elasu Buğlem, 15 Aralık’ta ameliyat olacak. 
Denizli’nin Pamukkale ilçesi Karakurt Mahallesi’nde yaşayan Abide-Hasan Güngör çiftinin 6 ay önce kız bebekleri dünyaya gelmişti. Doğar doğmaz yoğun bakıma alınan Elasu Buğlem’in sağ kolunda sinir sıkışması olduğu anlaşılırken, aile geçen 6 aylık süreçte İzmir ve İstanbul’da çeşitli hastanelere gitti. Son olarak İstanbul Acıbadem Hastanesi’ne giden aile, burada ameliyat için gün aldı. 15 Aralık tarihinde ilk ameliyatını olacak Elasu Buğlem, daha sonra en az 3 ameliyat daha olacak.

ŞU ANA KADAR 25 BİN TL'YE YAKIN YARDIM TOPLANDI
Ayağından ve sol kolundan sinirler alınarak sağ koluna takılacak olan Elasu Buğlem için şimdiye dek 25 bin TL’ye yakın para toplandı. Aile yapılan yardımlardan dolayı büyük sevinç yaşarken, yardımların devam ettiği takdirde hem ilk ameliyatın hem de diğer ameliyatların daha hızlı yapılacağını söylüyor.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR
Anne Abide Güngör kızının ameliyatı için hastaneden gün aldıklarını belirterek, "İstanbul’da daha önce de konuştuğumuz doktora gittik ve yapılan incelemelerin ardından 15 Aralık tarihine gün aldık. Kızım bu tarihte ameliyat olacak. Şimdiye dek yapılan yardımların miktarı da 25 bin TL’ye yaklaştı. Kızımın sağ eliyle yemek yiyebilecek olması, elimden tutup gezebilmesi için yapılan yardımlar çok önemliydi. İnşallah bundan sonra biraz daha yardım gelirse, kızımın tüm ameliyat masrafları karşılanmış olacak. Ben hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim" dedi.