Kobaş, Dün Türkiye’yi yasa boğan terör saldırısında şehit düşen Serinhisarlı Ahmet Kabukçu hakkında üzüntülerini ifade eden Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, bazı medya organlarında yaptığı açıklamanın çarpıtılarak servis edilmesinin vicdanlara sığmadığını söyledi. 

Türk Silahlı Kuvvetlerde uzun yıllar subaylık yaptığını hatırlatan Başkan Kobaş, emekli olduktan sonra siyasete girerek memleketinde Belediye Başkanı olduğunu ve dün şehit edilen Serinhisarlı hemşerisi için üzüntülerini ifade ederken sözlerinin çarpıtıldığını ifade etti. 
İlçe olarak şehadet mertebesine ulaşmış şehit polisimiz için çok üzgün olduklarını belirten Kobaş, “Dün bazı medya organlarına yaptığım açıklamada sözlerimin çarpıtılarak yayına verilmesi son derece bizi üzdü. Uzun yıllar Türk Silahlı Kuvvetlerde büyük bir onur ve şerefle tamamladığım görevimin ardından hizmet etmeye devam etmek için bu kez Belediye Başkanı oldum. Bizim için şehitlik önemli bir mertebedir. Vatan savunması adına yaşamlarını yitirenler bizim için çok önemli. Açıklamamdan sevinçli olduğumuzu çıkarmak, sevindiğimizi düşünmek anlamsız bir tutum. Böyle bir yaklaşım içinde olanların da bakış açılarından şüphe ederim. Yalnızca şehadet mertebesine ulaşan bir hemşerimiz için gururlandığımızı ifade etmek istedik. Ancak bunu bazı medya kuruluşları çarpıtarak farklı anlamlar çıkarmıştır. Bu durumu kamuoyunun vicdanına bırakıyorum” dedi.