Denizli'de İzmir yolunda TÜV yakınlarında Pazartesi günü meydana gelen kazada bir aracın karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralanmıştı. Kaza sonrasında ağır yaralanan 3 yaşındaki Görkem Başer ve 8 Yaşındaki Ali Yalçın Başer kardeşler Denizli Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. 
3 Yaşındaki Görkem'in durumunun kötüye gitmesi sonucu Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevkedildi fakat Görkem bütün çabalara rağmen kurtarılamadı. 
Çocukların ailesi anne Sibel, baba Aytun Başer, çocuklarından birinin hayatını kaybetmesine üzülürken diğer yandan da Devlet Hastanesinde kalan Ali Yalçın'ın durumunun çok kritik olduğu, makineye bağlı olarak yaşadığı belirtildi. 

Dün akşam da Ali Yalçın'dan kötü haber geldi. Haberi alan anne babanın acısı bir kat daha arttı. Alınan bilgiye göre Pazartesi gününden bu yana hayatını makineye bağlı olarak devam ettiren 8 yaşındaki Ali Yalçın'ın da hayatını kaybettiği belirtildi. 

Ali Yalçın'ın Organlarını Bağışladılar

Öte yandan geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki Ali Yalçın Başer’in organları ailesi tarafından bağışlandı. 
Beyin ölümü gerçekleşen Başer’in organları ailesi tarafından bağışlandı. Küçük Ali Yalçın’ın kalbi Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi’ne, akciğeri Ege Üniversitesi’ne, bir böbreği Pamukkale Üniversitesi’ne diğer böbreği de İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde organ bekleyen hastalara gönderildi.

Ali Yalçın Başer’in ailesi de oğullarını kaybetmekten duydukları üzüntüyü bir nebze de olsaı organ bekleyen ailelere umut olarak unutmaya çalışacaklarını söylediler. Evlat kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten acılı aile; “ İnsan kendi başına gelmeyince bu üzüntünün nasıl olduğunu anlamıyor. Bizim çektiğimiz bu acıyı başka aileler yaşamasın. Oğlumun organlarıyla, organ bekleyen anneler, babalar ve çocukları sevinsin. Acımızı bir nebze de olsa bu şekilde hafifletmeye çalışacağız” dediler.