Bozburun’da vatandaşlarla buluşan MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, Bozburunluların dertleri ile dertlendi. Yeniyol, “söz veriyorum. Seçildikten sonra göreceksiniz ki, sizlerin içinde olmadığı hiçbir proje hayata geçmeyecek” dedi. 


Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, Bozburun’da vatandaşlarla bir araya geldi. Kahvehanede gerçekleşen buluşmaya halkın ilgisi oldukça yoğundu. Bozburun Muhtarı ve Muhtar Adayları Kadir Yıldız ile Mustafa Karlıoğlu’nun katıldığı kahvehane toplantısında Bozburun’da yaşayan vatandaşlar sıkıntılarını anlatarak çözüm istedi. Denizli Belediyesi’nin uygulamalarından dert yanan Bozburunlular, mezarlık sorunu yaşadıklarını, cenazelerini çevre mezarlıklara defnetmek zorunda kaldıklarını söyledi. Vatandaşlar, “mevcut mezarlığımız iptal oldu. Yeni mezarlık alanı oluşturuldu. Ancak yeni mezarlık yapılamadığı için uzun bir süredir vefat eden yakınlarımızı Bozburun’a değil, çevre köylerdeki mezarlıklara defnetmek zorunda kalıyoruz” dediler. İmar uygulamasından kaynaklanan sıkıntılarının da olduğunu dile getiren vatandaşlar, “Çevre yolunun geçtiği yerlerde imar uygulaması yapılmadı. Bu durum bizleri sıkıntıya sokuyor. Ayrıca 1. ve 3. derece sit alanında bulunduğumuz için de sıkıntılarımız mevcut” dedi. 

“BİRLİKTE AŞACAĞIZ”
Bozburun’da yaşanan sıkıntıların hep beraber el ele vererek aşılabileceğine dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, seçildikten sonra göreceksiniz ki, sizlerin içinde olmadığı hiçbir proje hayata geçmeyecek. Ne yapılacaksa öncelikle sizlerin görüşü ve önerisi alınacak. Sizin sesiniz bizlerin önünü açacak. Merkezefendi’de ne yapacaksak hep birlikte yapacağız. Mezarlık konusunun öncelikli olarak çözülmesi lazım. Bunun yanısıra imar uygulamalarının da yapılması gerekiyor” dedi.