Marmaris'te restoran işletmeciliği yapan vatandaş insanların daha çok şiir kitabı okuması için ilginç bir yönteme başvurdu. Ali Demirtaş isimli vatandaş 5 kitap alana kendi elleriyle topladığı 1 kilo çıntarı hediye ediyor. 
Marmaris'te restoran işletmeciliği yapan Ali Demirtaş'in ilk şiir kitabı "Aşk Kaç Hece" geçtiğimiz günlerde okurlarıyla buluştu. Kitabı yoğun ilgi gören Demirtaş, insanların daha çok şiir okuması için ilginç bir yönteme başvurdu. Demirtaş, 5 kitap alana bizzat kendi topladığı çıntardan 1 kilo çıntar hediye ediyor ve bu uygulama yoğun ilgi görüyor. Uzun yıllardır şiir yazan Demirtaş, "Aşk Kaç Hece" adını verdiği kitabı basıldı. Uzun yıllar biriktirdiği şiirlerinden bir bölümünü bu kitapta toplayan Demirtaş, daha çok okuyucuya ulaşmak için ilginç bir uygulama başlattı.
ÇINTAR MEVSİMİ BİTİNCE PİZZA HEDİYE EDECEK
5 kitap alana, kilosu 10 ile 15 lira arasında değişen 1 kilo çıntar hediye eden Demirtaş'ın uygulaması bununla da bitmeyecek. Demirtaş, çıntar mevsimi geçtiğinde, yine kitap alana iş yerinden indirimli pizza verecek. Demirtaş’ın bugüne kadar okuduğu kitap sayısının 1500 olduğunu ve herkese de kitap okumayı tavsiye ettiğini söyledi. Ayrıca Demirtaş önümüzdeki günlerde bir imza günü düzenleyeceğini belirtti.