Denizli’de 10 yıldır hizmet veren Borsa Market, 9. Şubesini Kayhan’da dualar eşliğinde geniş bir katılımla açtı. Açılışta AK Parti Merkez İlçe yönetimi de hazır bulundu.

Borsa Market, 9. alış veriş mağazasını geniş katılımla açtı. Kayhan’da gerçekleşen yeni alışveriş mağazasının açılışına Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, Ülker Seher Gıda Bölge Yöneticisi Mehmet Mutaf, Nestle Genel Müdürü Yılmaz Karagüller ve AK Parti merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri Hasan Aracı, Rıza Şahan, İbrahim Oğuz Keskiner ve çok sayıda davetli katıldı. 10 yıldır sektörde hizmet veren ve emin adımlarla yoluna devam eden Borsa Market’in sahibi Mehmet Doğatepe, 10 yılda 9. Mağazalarını hizmete açtıklarını, 73 kişiyi istihdam ettiklerini ifade ederek, yeni mağazalarının hayırlı olmasını diledi.
Açılışta kısa bir konuşma yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan:Denizli ve ülke ekonomisinde yaşanan gelişmelere dikkat çekerek yeni işletmelerin açılmasından dolayı memnun olduklarını aktardı ve “hayırlı olsun”  temennisinde bulundu.