Denizli'nin Çameli İlçesi'nde bir süre konaklayan Çameli Belediye Başkanlığını ziyaret eden Mr.Freech yolculuk boyunca izledikleri rotaları, pedal cevirken gördükleri benzersiz güzellikteki destinasyonları ve buralarda yaşadıkları maceraları Çameli Belediyesi Turizm Danışmanı İbrahim Putgül ve Başkan Yardımcısı Atila Aydın ile birlikte paylaştı.

Mr. Freech, gezdiğim yerlerden küçük alışverişler yaptım;
"Çanakkale’den zeytinyağı, Ayvalık’tan zeytin aldım. Bu turu yapıyorum, değişik insan ve kültürlerle tanışıyorum. Türkiye’de olmak ise ayrı bir mutluluk. Burada hiçbir şeyden kokmama gerek yok. Herkes çok cana yakın ve dost canlısı. Gittiğim her yerde beni misafir ettiler” dedi.

Köpeklerle kovalamaca Yolculuk sırasında karşılaştığı köpekler yüzünden çok zorlandığını kaydeden Mooks “Sürekli köpeklerden kaçmak zorunda kaldım. Kısa da olsa zorlu kovalamacalar yaşadım. Ancak bu güne kadar ısırmayı başaramadılar” diye konuştu.

Toplamda 2 bin kilometre pedal çevireceğini aktaran Mooks Türk insanının ve Çameli’nin sıcakkanlı insanlarının misafirperverliğini çok beğendiğini yolculuk sırasında bir çok mahalleden geçerken Mahalle Halkının yapmış olduğu odun ateşinde bazlama ekmeği, çayını içtim Çameli’nin doğasına adeta bir başka olduğunu yolculuk sırasında sonbaharın tüm renklerini gördüğünü dile getirdi.

Bisiklet ile seyahat etmenin ucuz ve her yeri daha yakından doyasıya gördüğünü ifade eden, Mr. Freech Mooks korkmadığını, bisikletle gezmenin çok heyecanlı olduğunu Çameli’de kısa süre’de bulunduğum zaman içerisinde değişik rotaların olduğunu gördüm. Almanya’ya gittiğimde maceraperest arkadaşlarımı Çameli’ye getireceğim dedi.

UÇAK’LA ALMANYA’YA GİDECEK
Kış yaklaştığı için yolculuğunu İstanbul’da sonlandıracak olan Mr.Freech Mooks Antalya’da kısa bir gezinti yaptıktan sonra Bisikletinle İstanbul’a gidip uçakla ülkesine dönecek.