İzmir'de, evlenmeye karar veren doktor çift, nikahlarının yapılacağı salona bisikletle gitti. Tanışmalarının bisiklet üzerinde olduğunu belirten mutlu çift, arkadaşlarıyla birlikte pedal çevirdi.
Geçtiğimiz sene Kapadokya'daki bisiklet festivalinde tanışan Uzm. Dr. İlker Akın ve Uzman Dr. Sema Berktaş çiftinin arkadaşlıkları evlilikle sonuçlandı. Bisiklet üzerinde tanıştıklarını kaydeden Akın - Berktaş çifti, nikahlarına gitmek için de bisikleti tercih etti.
Akın ve Berktaş'ın arkadaşları, dün Göztepe iskelesinde toplanarak çiftin gelmesini beklemeye başladı. Bisikletler, çiçekler ve balonlarla süslendi. İskelede toplanan arkadaşlarının yanına gelen Akın ve Berktaş, "Arabadan in, bisiklete bin" sloganları ve alkışlarla karşılandı.
Uzun yıllardır bisiklet kullandıklarını dile getiren İlker Akın ve Sema Berktaş, "Bisikletin hayatımızda önemli bir yeri var. Tanışmamız bisiklet sayesinde oldu. Bir yıl önce Kapadokya'da bisiklet festivalinde yine bisiklet üzerinde tanışmıştık. Bisiklet bizim tutkumuz" diye konuştu.
Gelin Sema Berktaş, duvak yerine kask taktı. İlker Akın ise bisiklet taytının üzerine damatlığını giydi. Çift, gelin arabası yaptıkları bisikletlerine binerek nikahları için salonun yolunu tuttu. Yaklaşık 50 bisikletlinin yaptığı konvoyla Göztepe'den Konak istikametine giden çift, ilginç görüntüler oluşturdu. Bisikletli konvoya yoldan geçen araçlar da kornalarla eşlik etti. CİHAN