Denizli Ak Parti Kadın Kolları birebir tüm üyelerin sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için her ayın ilk Pazartesi günü Ak Aile Buluşmaları gerçekleştiriyor.

Ekim ayı Ak Aile Buluşmaları 3 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen Ak Aile Buluşması Aşure ikramı ile başladı. Aşure ikramının ardından Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, Ak Parti İl Binası Konferans Salonu'nda yeni üyelerle birebir tanışarak sıkıntılarını dinledi. 300 bin üye kampanyasında bahseden Akdemir, hızlı bir şekilde üyelik hedeflerini tamamladıklarını ifade etti. Her ay düzenlenen Ak Aile Buluşmalarından memnuniyetlerini dile getiren üyeler, sıkıntılarını birebir anlatma ortamı bulduklarını ifade ettiler.

Sıcak bir atmosferde geçen buluşmalarda geçen ayın değerlendirilmesi yapılarak, bayanların da aktif bir şekilde parti çalışmalarında bulunabilmelerinden, sosyalleşebilmelerinden bahsediliyor. Aynı zamanda buluşmaların daha verimli geçmesi için her ay bir seminerde düzenleniyor. Bugün gerçekleşen 'Ak Aile Buluşması'nda Yrd. Doç. Dr. A. Muhsin Yılmazçoban 'Komşuluk İlişkileri' konulu seminerini verdi.

Sena Kuru