2007 yılından itibaren İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sağlıkta Başarılı Ekip Yarışmasının 7.sini kazanan Serinhisar Devlet Hastanesi Sahnehisar Ekibi Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Türkiye birinciliğine de seçilerek bir proje ile 2 ödül birden kazandılar. 
Denizli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 2007 yılından bu yana düzenlenen Sağlıkta Başarı Ekip Yarışmasının 7.si sonuçlandı. İl genelinden 8 ekibin katıldığı yarışmanın ödül töreni Denizli Ticaret Odası toplantı salonunda yapıldı. Ödül törenine Vali Abdülkadir Demir, Merkezefendi Kaymakamı  Şükrü Görücü, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Jandarma Alay komutanı Ferdi Korkmaz, İl Sağlık Müdürü Mahmut Tekin, hastane müdürleri ve sağlık çalışanları katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından konuşan İl Sağlık Müdürü Mahmut Tekin, “Bu yıl 7. si yapılan sağlıkta başarılı ekip yarışmasına il genelinden 8 ekip katıldı. Farklı ve anlamlı projelerin yarıştığı çalışmaya katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bu yıl ki projeler içinde Başarıda süreklilik ödülü yarışması da düzenlendi. Bu kategoride Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine verildi” dedi. 
Konuşmaların ardından Sağlıkta başarılı ekip kategorisinde Serinhisar Devlet Hastanesinden Sahnehisar ekibi birincilik ödülü alırken, Tavas Toplum Sağlığı Merkezi ile, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi başarı ödülü ve Çivril Toplum Sağlığı Merkezi de jüri Teşvik ödülünün sahibi oldu. Ödül töreninde dereceye giren ekiplere plaketleri ve başarı belgeleri törene katılan protokol üyeleri tarafından verildi.