Denizli’de faaliyet gösteren Birlik Cephe Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Niyaz, her alanda yaşanan hızlı dönüşüm ve gelişmelerden payını alan inşaat sektöründe değişmeyen tek unsurun insana güven, deneyim ve portföy birikimi olduğunu belirtti. Niyaz, “Firmamız, Denizli merkezli olmak üzere Ege Bölgesinin değişik illerinde de hizmet vermektedir. Kısa zamanda büyüyen müşteri portföyümüz bize duyulmuş olan güvenin kanıtıdır. Teknolojik donanımımızı arttırarak genç ve tecrübeli kadromuz ile memnuniyetinizi öne çıkartarak önümüzdeki yıllarda daha çok bölgelerde hizmetler vermeyi hedefliyoruz.” dedi. 

2013 yılının kendileri için verimli bir yıl olduğunu belirten Niyaz, “Yaptığımız işi önce kendimiz beğenerek hem çalışanlarımızı memnun etmek hem de müşterilerimizi memnun etmeyi hedefledik.Yaptığımız bütün projelerimiz bizim için referanstır. Bizimle çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşamanızı arzu ederiz.
 2014 yılında Birlik Cephe firması olarak, projelendirme, imalat ve montaj aşamalarında gerekli olan kadromuzu, eğitimli imalat kadrolarıyla birleştirerek, hedeflerimizi her geçen gün daha ileriye götürmeyi hedefliyoruz.
Birlik Cephe, profesyonellik ve kalite koşullarından ödün vermeden çalışarak, bölgesinde ve Türkiye genelinde sektörünün önemli firmaları arasında olmayı amaçlamıştır..
Her zaman gelişen teknoloji karşısında atılımlar yapıp, kendimizi yenileme ilkesini prensip edindik. Ürün desteğiyle sektörde kaliteyi, estetiği, ön planda tutup , siz müşterilerimize ekonomik çözümler sunarak başarılarımızı ileri seviyelere taşımayı amaçladık. Bu düşüncelerle sizleri ve bizleri memnun eden projelere imzamızı attık ve nice projelere de imza atmayı hedefliyoruz.
Giydirme Cam  Cephe Sistemleri ve Alüminyum kompozit cephe kaplama işi özel çözümler ve uygulama teknikleri gerektiren önemli bir iş alanıdır. Birlik Cephe firması olarak; projelerde kullanılan malzemelerin  markası, kalitesi ve profesyonel kadromuz ile müşterilerimize kaliteli hizmet anlayışını en iyi şekilde yansıtmak istiyoruz.
Dış cephe cam giydirme ve Alm. Kompozit kaplama ile binalarınız, iş merkezleriniz, fabrikalarınız vb.  diğer kurum ve kuruluşlarınız görsel bir estetik kazanmasının yanında aynı zamanda iklimin olumsuz şartlarından da yapılarınızı korumuş oluyoruz. Ayrıca eskime ve yıpranmaya yüz tutmuş binalarınızın kompozit kaplamaları yapılarak yepyeni bir görünüme kavuşmuş olur. Estetik ve gözde yapılara sizde sahip olabilirsiniz.” ifadelerinde bulundu.