Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Orman Haftası dolayısıyla düzenlediği "Denizli Büyükşehir Belediyesi Ağaç Dikim Günleri, Gelecek İçin Sen De Bir Fidan Dik" etkinliğine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 
Çamlık Ormanı’nda gerçekleşen fidan dikiminde yaklaşık bin fidan toprakla buluşturuldu. Tören öncesi Denizli Büyükşehir Belediye bandosu şarkılar çalarak öğrencileri coşturdu. Özellikle hareketli şarkılara bir yandan eşlik eden bir yandan oynayan öğrencilerin mutlu oldukları gözlendi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın gelmesiyle öğrenciler Başkan Zolan’a sevgi gösterilerinde bulunurken, Zolan da öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Konuşmak için kürsüye gelen Başkan Zolan’ı kürsüde çocuklar yalnız bırakmazken, Zolan konuşmasını öğrencilerin arasında yaptı.
Denizli’nin yeşil alanlarının her geçen gün arttığına dikkat çeken Başkan Zolan, "Denizli, ülkemiz daha yeşil olacak.Çevreye daha duyarlı bir Denizli olacağız. Biz sizlerin geleceği için memleketimizi daha temiz ve daha yeşil yapmaya çalışıyoruz. Denizli’de her yer artık yemyeşil oldu. Daha güzel noktalara gelmek için de bu ağaçları dikiyoruz. Bu ağaçlar sizlerle birlikte büyür inşallah" dedi.
Konuşmasının ardından Başkan Zolan ağaç dikimini çocuklarla yaptı. İlk ağacı diken ve can suyunu da çocuklarla veren Zolan, dikilen ağacın çocuklarla kendi ağacı olduğunu söyledi. Etkinlik kapsamında yaklaşık bin adet fidanın toprakla buluşturulduğu öğrenildi.