2014-2015 eğitim ve öğretim yılının sonunda öğrencilere güzel vakit geçirmek isteyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hizmet veren, bünyesindeki 10 Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri için piknik düzenledi. Çamlık'ta düzenlenen organizasyona, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, kent genelindeki Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğretmenleri ve yaklaşık bin 800 öğrenci katıldı.

Animasyon ekibinin birbirinden güzel oyun ve gösterileriyle renk kattığı organizasyonda, çocuklar Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Işıl Koç ve Denizli Büyükşehir Bandosu'nun çalıp söylediği şarkılarla coştu. Büyükşehir Belediyesi, çuval yarışı, ip atlama gibi geleneksel oyunların oynandığı etkinlikte, gün boyu eğlenip stres atan öğrencilere çeşitli ikramlarda da bulundu.
Belediye Başkanı Osman Zolan, yorucu bir eğitim ve öğretim yılının tamamlandığını belirterek, tatilde tüm öğrencilere dinlenip eğlenmesi tavsiyesinde bulundu. Fedakar çalışmalarından dolayı tüm öğretmenlere teşekkür eden Başkan Zolan, "Bir ülkenin zengin olması o ülkede petrol ve madenlerinin olması değildir. Bir ülkenin zengin ve güçlü olmasının yolu eğitimden geçer. Ancak bu şekilde başarıya ulaşılabiliriz" dedi. Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ve tüm imkanları seferber ettiklerine işaret eden Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocuklarımızın gelişmiş ülkelerdeki yaşıtlarıyla rekabet edip başarılı olabilmesi için var gücüyle eğitime destek vermeye devam edecektir" diyerek, tüm öğrencilere iyi tatiller diledi.