Başkan Zolan, Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’ne dün gece kalabalık PKK’lı grubunun askeri birliklere uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırısında şehit olan 10 askerimize Allah’tan rahmet, yaralı 7 kişiye de acil şifalar diledi.
   Şehitlerin asla kanını yerde kalmayacağını, intikamın misliyle alınacağına dikkat çeken Başkan Zolan, ‘Bugün maalesef eli kanlı terör örgütü hain bir saldırı sonucu 10 askerimizi şehit etti, 7 kişi de yaralandı. Bu vatanın sahipleri olarak bizler, şehitlerimizin intikamını misliyle alacağız. Vatan topraklarımızın tek zerresini bile feda etmeyeceğiz. Kundaktaki bebeği öldüren, eli kanlı terör örgütü ve yandaşları asla amacına ulaşamayacak. Hain teröristlerin yaptıkları da yanına kalmayacak. 1071’den bugüne bu topraklar için çok şehit verdik. Şunu herkes bilsin ki bu topraklar teröre teslim edilmez, teslim de olunmaz. Teröristler, maşalar ve yandaşları, Türk Milleti’nin tarihine, bu ülkenin tarihine bir baksın ona göre davransın. Tabi ki şehitlerimiz en değerli varlığı olan canlarını bu ülke için verdiler. Tüm dünya bilsin ki bizler de, bu topraklarda yaşayanlar da gerektiğinde canlarımızı seve seve vermeye hazırız.
   Bu vesileyle bir kez daha şehit askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.’