Denizlili modacı Sevgi Taşdan tarafından beyin felci hastaları yararına düzenlenen defile, Anemon Otel’de yapıldı. Denizli İhracatçılar Birliği ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin de destek verdiği etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol ve çok sayıda davetli katıldı.
Geliri tamamen beyin felci hastalarının tedavisinde kullanılacak defilede sahneye ilk olarak mankenler çıktı. Modacı Sevgi Taşdan tarafından hazırlanan kıyafetleri giyen mankenler, geceye katılanlar tarafından büyük alkış aldı. 
Podyuma en son ise 23 yaşındaki Elçin Mutlu çıktı. Beyin felci hastası olan Elçin Mutlu’nun en büyük hayalinin gelinlik giymek olduğu öğrenen modacı Sevgi Taşdan, Elçin Mutlu için bir gelinlik hazırladı. Bu gelinliği giyen ve en büyük hayalini gerçekleştiren beyin felci hastası Elçin Mutlu’nun çok mutlu olduğu gözlendi. Podyumda rahat hareketleri ile dikkat çeken Elçin Mutlu’nun zaman zaman da hüzünlendiği görüldü.

"EN BÜYÜK HAYALİM GERÇEKLEŞTİ"
Defilenin ardından konuşan Elçin Mutlu en büyük hayalini gerçekleştirdiğini belirterek, "Benim en büyük hayalim gelinlik giymekti. Ben çok mutlu oldum. Bize yardımcı oldukları için herkese teşekkür ederim. En çok da modacı Sevgi Taşdan’a teşekkür ederim. Onun sayesinde hayalim gerçek oldu.Engelliler yararına olan bir organizasyon oldu. Bu hastalığa yakalananlara bir faydam olduysa ne mutlu bana" dedi.

"KIZIMIN GELİN OLDUĞU GÜNLERİ DE GÖRÜRÜZ İNŞALLAH"
Elçin Mutlu’nun annesi Mevliya Mutlu ise, "Biz çok duygulandık. Kızımın bu günlerini görmek çok güzel. Elçin küçükken hiç yürüyemiyordu. Allah yardım etti. Birçok engeli aştık. Biraz daha engelleri aşıp kızımın gelin olacağı günleri de görürüz inşallah" diye konuştu.

AMAÇ FARKINDALIK OLUŞTURMAK
Geceyi düzenleyen modacı Sevgi Taştan da beyin felci hastaları için güzel bir organizasyon düzenlediklerini ifade ederek, "Defilenin amacı beyin felci hastaları için farkındalık oluşturmak. Beyin felci hastalarında sadece kas hastalığı var. Zihinsel engelleri yok. Bunun için uzun süreli fizik tedavi gerekiyor. O zaman daha iyi oluyorlar. Bu yüzden bununla ilgili farkındalık oluşturmak istedik. Beyin felci hastası bir genç kızımız en büyük hayalini gerçekleştirerek, gelinlik giyerek sahneye çıktı. Bu bile çok güzel. Bu defileden elde edilen geliri de bu hastalığın tedavisinde kullanacağız" ifadelerini kullandı.