Denizli'de Büyükşehir Belediyesi tarafından okul öncesi ile ilkokul 1, 2, 3 ve 4'üncü sınıflar için hazırlanan "Bilgin Horoz" dergisi okullarda dağıtılıyor. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi, okul öncesi ile ilkokul 1, 2, 3 ve 4'üncü sınıflar için hazırladığı "Bilgin Horoz" adlı eğlenceli ve eğitici dergilerin dağıtımına başladı. Çocukların sosyal hayatlarına yönelik farkındalık oluşturacak dergide çocukların eğitim düzeylerine göre çeşitli eğitici, öğretici içeriklerle eğlenceli bulmaca, boyama ve masallar yer alıyor. Derginin ilk etapta 65 bin öğrenciye ulaştırılmasının hedeflendiği belirtilirken, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugüne kadar eğitim ile ilgili hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirterek, eğitimin tek bir kurum üzerine bırakılmasının doğru olmadığını işaret etti.
Büyükşehir Belediyesi'nin gerek eğitim materyalleri gerekse fiziki eğitim altyapısı için bir çok projeyi hayata geçirdiğini kaydeden Başkan Zolan, "Eğitime olan desteğimizi artırarak sürdüreceğiz. Bilginin en değerli olduğu çağımızda, çocuklarımıza fırsat eşitliği sunmak için bunu yapmak zorundayız. Bugüne kadar 'eğitim bizim işimiz değil' demeden her türlü desteği verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Bilgin Horoz, çocuklarımızın eğlenerek öğrenmesini sağlayacak bir eser olduğu kanaatineyim. Önümüzdeki süreçte Bilgin Horoz'un içeriği daha da zenginleştirilerek çocuklarımızın eğitim hayatına artılar katabilir" dedi.