Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, 30 Mart’ta başkanlığına seçilmesi durumunda belediyeciliğin nasıl yapıldığını herkese göstereceklerini söyledi.
MHP adayı Bahtiyar seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan adayı Bahtiyar, çalışmalar çerçevesinde Karataş, Cankurtaran, Tekke, Zeytin köy mahallerinde vatandaşlarla bir araya Bağbaşı mahallesinde seçim bürosu  açılışına katıldı.
KONVOYLA KARŞILANDI
Başkan adayı Bahtiyar, Karataş ve Cankurtaran’a gelişinde mahalle sakinleri tarafından 150 araçlık konvoyla karşılandı. Karataş köyü girişinde Bahtiyar’ın aracını durduran vatandaşlar, uzun süre sevgi gösterilerinde bulundular. Vatandaşlar. 2009 yılında Denizli’nin bir mahallesi olmalarına rağmen, hiçbir hizmet alamadıklarından dert yandılar. Özellikle alt yapı ve imar sorunlarının kendilerini mağdur ettiği ifade eden vatandaşlar, “sulama suyumuz yok, köyümüz mahalle olduktan sonra sadece kaldırım taşı döşeyip gittiler. Onun parasını da bizden aldılar” diye konuştular. 
“TECRÜBEME GÜVENİYORUM”
Sorunların çözümü için vatandaştan yetki isteyen Bahtiyar,15 yıllık belediyecilik tecrübesi bulunduğunu belirterek,  “Bütün şehir yasasıyla buraları mahalle yaptılar. Görüyoruz ki gerçekten buralara hiç hizmet gitmemiş. Beş yılda çok şeyler yapılabilirdi. Az önce de belirttiğiniz gibi, buralarda imar sorunu, su, spor tesisleri, alt yapı, düğün salonları sulama suyu,  hepsinden önemlisi bir sağlık kuruluşunuz dahi yok. Bize teveccüh gösterirseniz, belediyemizdeki yapılanmayı tamamladıktan sonra bu sorunları kısa sürede çözüme kavuştururuz. Bundan emin olun. Ben  ve ekibime güvenin” ifadelerini kullandı. 
“HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”  
Halkı ilgilendiren kararlarda halkın görüşünü alacaklarını kaydeden MHP adayı Bahtiyar, “Biz bundan önce olduğu gibi önümüze haritayı alıp “şu bölgede bunu yapacağız” demeyeceğiz. Önce gelip sizinle konuşacağız ve kararlarımızı öyle alacağız. Sizi sıkıntıya sokacak hiçbir kararın altına  imza koymayacağımızı bilmenizi istiyorum. Ben ve ekibim sizden sadece 5 yıllığına yetki istiyorum. Verin bu yetkiyi belediyecilik nasıl olur herkes görsün” diye konuştu.