Encümen Salonu’nda toplantıya, Denizli Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden oluşan proje ekibi katıldı.
   Toplantıda, Avrupa Birliği süreci, AB Kanunları, AB Uyum Politikaları ve Türkiye- AB ilişkileri hakkında Pamukkale Üniversitesi Toplumsal, Siyasal, Ekonomik Araştırmalar ve Uygulama Merkezi (TESAUM) tarafından bilgi aktarıldı.
   Avrupa Komisyonu tarafından yürütülen Hayatboyu Öğrenme Programı, Leonardo da Vinci Hareketlilik başlığı altında onaylanan Belediye Hizmetlerinin Geliştirilmesi Projesi (BHG), AB üye ülkelerinde belediye uygulamalarının, işleyiş sistemlerinin ve yönetimlerinin yerinde incelenmesi ve yerel seviyede uyarlanabilirliğinin analizini kapsamaktadır. Projede planlanan ilk hareketlilik faaliyetine katılacak 10 teknik personele yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısı, ikinci hareketlilik faaliyeti öncesinde de düzenlenecek.
  Hayat boyu öğrenme programıyla yürütülen projeler, kurum çalışanlarımıza farklı uygulamalar görme ve tecrübe etme açısından önemli bir imkan sunmaktadır. Düzenlenen çalışmalar ve eğitimlerin personel kapasitesinin geliştirilmesine önemli katkıları bulunmaktadır.