Masaüstü sürümü kadar kullanışlı olmayan bu program yinede silmek istediğiniz bölümleri kırpabiliyor, ışıklandırmayı, geçişleri ve efektleri ayarlayabiliyorsunuz. "Sync to Music" işlevi ise kliplerinizi videonun temposuna uyacak biçimde otomatik olarak düzenleyebiliyor.
Basitçe bir soundtrack seçin ve hızını seçin - Klip ustaca müziğin temposuna görüntüleri ayarlar.Videonuz hemen paylaşılabilir ya da güçlü düzenleme özellikleri ile daha da özelleştirmek için Serbest editörü içine taşıyabilirsiniz.

GÜÇLÜ VİDEO DÜZENLEME
Sürükle ve istediğiniz sırayla klipleri ve fotoğrafları bırakın istemediğiniz kısımlarını kesmek ve aydınlatma ayarlamaları, geçişler ve yavaş hareket efektleri ile görsel lehçe ekleyin. Müzik Senk bir profesyonel gibi müziğin temposuna düzenlemenizi sağlar.
Harika sesler
stok müzikleri seçin, veya kendi müzik eklemek. Akıllı Ses klipleri arasında ses düzeylerini yumuşatır ve Auto Mix dinamik ses müzikleri dengeler.
Özel Efektler
özel aydınlatma uygulayın ve renk videolarınızın görünümünü ve genel ruh geliştirmek için Adobe Yakalama CC görünüyor.
 
FOTOĞRAF HAREKET
Statik görüntülere görsel ilgi ekleyin. Seçenek ON Torna yavaş, ince zoom geçerli olacaktır.

PAYLAŞMAK İÇİN KOLAY
Kaydet galeri videoları bitmiş, Twitter, Facebook veya YouTube'a doğrudan paylaşabilir veya ek düzenleme için Premiere Pro CC gönderebilirsiniz.
Pro CC, düzenlemeleri, müzik belirteçler Premiere bir proje ihracat ve size zaman çizelgesi sorunsuz görünecektir Premiere Klip uygulanan görünüyor zaman.

CREATIVE SYNC POWERED BY
Adobe Creative Sync ihtiyaç duyduğunuz her yerde dosyaları, yazı tipleri, tasarım varlıkları, ayarları ve daha tüm anında iş akışında görünmesini sağlar. Herhangi bir cihaz üzerinde yaratıcı çalışmalarını başlatmak ve sorunsuz diğerine pick up.