Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Bekilli ilçesinde seçmenleri ile buluştu. 
Bekilli halkının yoğun ilgisi ile karşılanan MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Bekilli'yi mahrumiyet bölgesi olmaktan çıkaracaklarını belirterek destek istedi. Yaşadıkları sıkıntıları dile getiren vatandaşlara, “Bekilli'de göçü engelleyeceğiz. Yaşadığınız sorunları tek tek bitireceğiz. Bekilli şehre uzak diye hizmet getirmeyenlere cevabı sandıkta verelim. Buralar hep hor görüldü. Uzak diyerek, bizden değil diyerek buralara hizmet getirmeyen AKP'ye sandıktan gereken cevabı verin. Özel İdare kaynaklarının, hep hükümet yanlılarına gittiği ortada. Bu memleket bizim. Her karışında değerlerimiz, emeğimiz var. Ama bu değerleri bitirmeye çalışıyorlar. MHP ile buralara hizmet gelecek. Denizli'de ne varsa buralarda da o olacak” dedi.

İpek bağların cenneti olarak bilinen Bekilli'de üzümün artık para etmediğini de belirterek, "Üreten, ürettiğini kazanan Bekilli olacak. Dünyaya isim yapmış şaraplarını gönderen Bekilli artık üzüm bağlarını geri kazanacak. Projelerimiz, köylü belediye el ele çalışmalarımız ile birlikte güçleneceğiz. Ayakkabı kutularındaki paraları bu köylere, bu ilçelere hizmet için harcayacağız. Bizler bu yola hizmet için çıktık" diye konuştu. İpek, 30 Mart'tan sonra Bekilli'nin kaderini vatandaşlarla birlikte değiştireceklerini de sözlerine ekledi.