Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nun 14'üncü akademik yılı sonunda 2014 mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. Törende üniversite öğrencileri ve yakınları duygu dolu anlar yaşadı. 
Bekilli Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerekleştirilen törene Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aygören, Bekilli Kaymakamı Akın Zor, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Beşek, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Süleyman Barutçu, İlçe Emniyet Amiri Yalçın Bulut, Bekillili hayırseverler, öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerin yakınları katıldı.
Müzik dinletisi ve Pamukkale Üniversitesi Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile başlayan program, açılış konuşmaları ile devam etti. Okul birincisi Semra Zeybek, okul ikincisi Tursun Karaca ve okul üçüncüsü Esra Yalçın, ödüllerini Prof. Dr. Hakan Aygören’den aldı. Dereceye giren öğrencilerin aileleri de sahneye davet edilerek, çiçek takdim edildi. Törende 250 öğrenci başarı belgelerini alarak, mezuniyet sevincini yaşadı.
Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Süleyman Barutçu, yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencilerin ilk altı ay içinde işe başladıklarını ve mezunların işe başlama süreçlerinde biraz sabır göstermeleri gerektiğini ifade etti. Mezuniyetin bir son değil aslında yeni bir başlangıç olduğunu ifade eden Prof. Dr. Barutçu, öğrencilere inancının tam olduğunu belirterek yollarının açık olmasını diledi. 
Törenin ardından öğrenciler okul bahçesinde kep fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadı.