Bayramlarda hakim olan barış ve hoşgörü ikliminin, ülkemize ve dünyaya huzur ve kardeşlik getirmesini dileyen Başkan Osman Zolan; Denizli halkını, bayramın birinci günü Delikliçınar Meydanı'nda yapılacak bayramlaşma törenine davet etti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Tüm İslam aleminin büyük bir manevi huzurla idrak ettiği ramazan ayının ardından, mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Kardeşliğin, hoşgörünün, birlik ve beraberliğin pekiştiği en güzel günlerimizden olan Ramazan Bayramı'nda dargınlıklara ve küslüklere son vermeli, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmeli, onların sıkıntılarını paylaşmalıyız” dedi.

Başkan Osman Zolan, bayramlarda hakim olan barış ve hoşgörü ikliminin, ülkemize ve dünyaya huzur ve kardeşlik getirmesini dileyerek, “Ülkemizin yükselişine ve kalkınmasına engel olmak isteyenler, ellerindeki bütün kozlarla milletimizin birlik ve beraberliğine kast etmektedir. Ancak, Türk milleti tarihte olduğu gibi bugün de, milli ve manevi duygularıyla bu zor sürecin üstesinden gelerek, dünyada barışın, kardeşliğin ve hoşgörünün temsilcisi olacaktır” ifadelerini kullandı.

Geleneksel bayramlaşma töreni 17.30’da

Bayramların birlik olmak, kenetlenmek ve kucaklaşmak için güzel bir fırsat sunduğunu belirten Başkan Zolan, Denizli halkını Delikliçınar Meydanı’nda yapılacak geleneksel bayramlaşma törenine davet ederek şunları kaydetti: “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan Bayramı’nın ilk günü vatandaşlarımızla bayramlaşmak için saat 17.30'da Delikliçınar Meydanı'nda olacağız. Bayram havasını hep birlikte yaşamak temennisiyle, hemşehrilerimizi Delikliçınar Meydanı’na davet ediyorum. Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa huzur ve barış getirmesi ümidiyle, Denizli halkının ve İslam aleminin bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”