Denizli'nin Çal İlçesi Bayıralan Mahallesi’nde kimsenin aklına gelmeyecek bir olay yaşandı. Edinilen bilgilere göre, sabah ezanı sonrası Bayıralan Mahallesi’nin dışında bir ağılı olan ve çobanlık yaparak hayatını kazanan 60 yaşlarındaki A.Y evinden çıkıp yürümeye başlamıştı ki, mahalle arasına inen bir çakal çoban A.Y’ye bir anda saldırdı.

Biranda ne olduğunu anlayamayan çoban A.Y elleri ile çakala karşı koymaya çalıştı ama çakal A.Y’nin ellerini parçaladı. Daha sonra A.Y'nin çığlğklarını duyan bir komşusu ise gördüğü manzara karşısında adeta şok yaşadı. Hemen evine koşan komşusu av tüfeğini alarak çakala ateş ederek çobanı çakal’ın elinden kurtardı. Elleri paramparça olan çoban için hemen sağlık ekiplerine ve Jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kanlar içinde kalan çoban A.Y’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Jandarma ise olay yerine gelerek yaşananlarla ilgili olarak soruşturma başlattı. Çakalı vurarak öldürüp çobanı kurtaran komşusu olay sonrası uzun süre kendine gelemedi. Çıkan gürültü ve silah sesine uyanan ve sokağa fırlayan diğer komşuları da Bayıralan’da ilk defa yaşanan bu olayın şokunu yaşadı.