CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, bu sabah Çivril Devlet Hastahanesi ek binası inşaatında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçilere Allahtan rahmet, ailelerine ve Çivrillilere başsağlığı dileklerinde bulundu.

İşçiler Soner Aslan ve Yaşar Sarıkaya’nın inşaatta kanalizasyon bağlantıları yaptıkları sırada meydana gelen göçükte hayatlarını kaybetmelerinin çok üzücü bir olay olduğunu ifade eden CHP Milletvekili Melike Basmacı, “Ülkemizde yaşanmasını istemediğimiz üzücü olaylardan biri daha Çivril ilçemizde yaşanmıştır. Üzülerek öğrendiğim olay beni derinden yaralamıştır. Öğrendiğim kadarıyla işçilerin çalıştığı alanda iş güvenliği zafiyeti olduğu ve yeterince tedbir alınmadığıdır. İşçilerin Baretlerinin takılı olması yetmez. Gerekli çevre güvenliğinin de sağlanması gerekir. Eğer bir ihmal varsa, başka canların yanmaması için bu olayın sonuna kadar üzerine gidilmelidir. 

Göçük sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalanlarına ve Çivril halkına en kalbi duygularımla başsağlığı diliyorum. Başımız sağolsun.” Dedi.