Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Yatırım değerlendirme ve inceleme gezilerine bu kez Babadağ ve Sarayköy ile devam eden Başkan Zolan her iki ilçede de önemli müjdeler verdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin tam kadro hazır bulunduğu ziyaretlere Başkan Zolan ile birlikte Genel Sekreter Mustafa Ünal, DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör ile genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve birim müdürleri de katıldı.
Başkan Zolan'ın ilk durağı Babadağ oldu. Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen ve kalabalık bir grup tarafından karşılanan Başkan Zolan bir süre ilçede kurulan pazarda dolaşarak esnafa hayırlı işler dilerken vatandaşlar ile sohbet etti. Daha sonra Babadağ Belediyesi'ni ziyaret eden Başkan Zolan burada Babadağ'a bağlı mahalle muhtarları ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Babadağ için yapmayı düşündükleri projeler ve Büyükşehir'in ilçe yapılanması hakkında bilgi verdi. Muhtarların taleplerini de dinleyen Başkan Zolan, "Babadağ için büyük hayallerimiz var. Bu hayalleri ise birlikte gerçekleştireceğiz. Babadağ'da önceliklerimizden biri Gündoğdu Mahallesi'nde heyelan tehlikesi nedeniyle boşaltılan ve artık kullanılmayan 408 binanın yıkılarak bölgenin temizliğini gerçekleştireceğiz. Terk edilen, hem tehlike arz eden hem de Babadağ'a yakışmayan bu çirkin görüntüyü ortadan kaldırmak önceliklerimiz arasında. Ayrıca Babadağ'a bir kapalı pazar yeri yaparak sağlıklı bir alışveriş imkanı sunmayı planlıyoruz. Bir meydan projesi üzerinde çalışacağız. Babadağ Meydanı'nı yaşlılar ve engellilerin rahatça kullanabileceği bir hale getireceğiz’" dedi.
Başkan Zolan'ın aynı gün içinde ziyaret ettiği ikinci ilçe Sarayköy oldu. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından belediye önünde karşılanan Başkan Zolan, çalışanlarla selamlaştıktan sonra muhtarlar ve belediye meclis üyeleri ile yapılan toplantıda Sarayköy'e yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Sarayköy'de değişimin ilçe giriş çıkışlarında yapılacak düzenleme ile başlayacağını, ilçeye yepyeni, modern, Sarayköy'e yakışır bir garaj kazandıracaklarını dile getiren Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sarayköy'ün kaybolan yıllarını geri kazanmamız lazım. 5 yıl içinde Sarayköy baştan aşağı yenilenecek. Sarayköy'ün ihtiyaç duyduğu modern bir kapalı pazar yeri yapacağız. Eski evlerin restorasyonu gerçekleştirilecek. Buraya yepyeni bir itfaiye binası kazandıracağız. En önemlisi de ilçe garajı projemiz var ki Sarayköy'e yakışmayan mevcut garajın yerine yenisini yapacağız. İlçe giriş çıkışlarında yapacağımız düzenlemeyle Sarayköy bambaşka bir görünüme kavuşacak. Ayrıca Sarayköy'ün sosyal yaşantısını hareketlendirmek için çok güzel mesirelik alanlar ilçemize kazandıracağız. Sarayköy de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu bir kaç yıl sonra herkes hissedecek." 
Başkan Zolan toplantıda muhtarlardan gelen talepleri de aldı. Bu taleplerin öncelik sırasına göre yerine getirileceğini dile getiren Başkan Zolan daha sonra proje alanlarında incelemelerde bulundu.