Başkan Zolan, “Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 77. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin, Ulu Önder Atatürk’ün miras bıraktığı fikir, eser ve inkılaplarının her zaman emanetçisi olacağını kaydeden Başkan Zolan, “Kurtuluş Savaşımızın simgesi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yılını idrak ediyoruz. Ülkemizde ve şehrimizde düzenleyeceğimiz Atatürk’ü Anma programları ile O’nun hayatını ve milletimizin geleceğine kazandırdıklarını yeniden hatırlayacağız" dedi. Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin bağımsızlığının kılavuzu olmuş ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile dünya tarihine damga vuran bir lider olarak tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ve O’nun vatan sevgisi, ileri görüşlülüğü ve azmi gelecek nesillere miras bıraktığı en kıymetli emanetlerden biridir." 

Ulu Önder Atatürk’ün düşünce ve eserlerinin her zaman Türk milletinin yolunu aydınlatacağına işaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, "O, milletinin gönlünde yeri doldurulamayacak Ulu Önder olarak yaşamaya ve yaşatılmaya devam edecektir. Türk Milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 77. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz” şeklinde ifade etti.