Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, şehirde yaşayan herkesin keyif alacağı ve hayatlarını kolaylaştıracak projelere imza attıklarını söyledi. Zolan Bozburun, Şirinköy ve Karaman mahallelerinde vatandaşlarla biraraya gelerek sıkıntılarını dinledi ve projeler hakkında bilgi verdi. Başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantılarda Zolan, soruları da cevapladı.

Bozburun Mahallesi ziyaretinde Başkan Zolan, bölgenin problemlerini çok iyi bildiklerini belirterek, “Sekiz yıldır bu şehrin kalkınması ve Denizlililerin yaşam kalitesini arttırmak için çabalıyoruz. Gittiğim her yerde yaptığımız çalışmalardan övgüyle bahsedilmesi ve şahsıma gösterilen sevgiyi görmek beni mutlu ediyor. Demek ki iyi şeyler yapıyoruz.” dedi. 2009 yılında Denizli Belediyesi mücavir alanına dahil olan mahallenin sıkıntılarını bildiklerini ifade eden Zolan, “Öncelik sırasına göre bu bölgenin ihtiyaçları giderilmeye çalışılıyor. Çevre yolunun yanıbaşındaki bu mahallenin çehresini değiştirmek ve sosyal dokuyu güçlendirmek amacıyla ne gerekiyorsa yapacağız. İnanıyorum ki birkaç yıl sonra mahallemiz, bambaşka bir görünüme kavuşacak.” diye konuştu.

Şirinköy Mahallesi’nde de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Osman Zolan, “Denizli’nin hızlı değişimini kentin her noktasında eşit şekilde sürdürebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Kentin her noktasında vatandaşlarımızla biraraya gelerek taleplerini dinliyor, geleceğin Denizli’sini birlikte şekillendirmeye çalışıyoruz. Merkezde ne varsa çevre mahallelerimizde de o olması amacıyla planlama yapıyoruz. Adı gibi şirin olan Şirinköyümüz'de de son üç yıldır önemli çalışmalara imza attık. Bu mahallemizin güzelliğini bozmadan neler yapılması gerekiyorsa yapacağız.” dedi.

Başkan Zolan’ın son durağı, Karaman Mahallesi oldu. Karaman Kapalı Pazaryeri’nde vatandaşlarla biraraya gelen Zolan, vatandaşlardan gelen soruları cevaplandırdı. AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı döneminden başlayarak Denizli’nin çok büyük bir değişim yaşadığına dikkat çekerek şunları kaydetti: “Sayın Nihat Zeybekci ile başlayan değişimle birlikte bugün gelinen noktada Denizli, bambaşka bir görünüme kavuştu. Sayın Zeybekci’ye teşekkürlerimizi iletiyorum. Sürdürdüğümüz çalışmalar, bu kenti geleceğe taşıyacak. Çocuklarımız, bir daha asla bizim yaşadığımız sorunları yaşamayacak.”