mahalle toplantıları ve ev ziyaretlerinin yanı sıra demokrasimizin vazgeçilmezlerinden sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek büyükşehir konusunu ele alıp belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıyor.
   Son dönemdeki ziyaretlerde MÜSİAD, TÜMSİAD VE DİAD gibi iş dünyasının önde gelen sivil toplum kuruluşları vardı. Ziyaretin ilk durağı MÜSİAD oldu. MÜSİAD üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Dernek Başkanı Necip Filiz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sohbet ortamında gerçekleşen buluşmada başkan Zolan, büyükşehire ilişkin merak edilenleri anlattı.
   Bir sonraki program ise DİAD oldu. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, DİAD Yönetim Kurulu üyeleri ile sabah esintileri programında bir araya geldi. DİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Aydın, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Zolan, DİAD' ın yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarını gurur duyarak takip ettiğini, DİAD'ın iş dünyası için önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi. Başkan Zolan, DİAD’ın bağlı bulunduğu Konfederasyonla (TUSKON) koordineli işler yaptığını, ihracatta Denizli olarak ileriye gitmek için yeni pazarların oluşmasında etkin bir rol oynadığını belirtti.
  Ziyaretlerin son durağı ise TÜMSİAD oldu. Başkan Zolan, burada TÜMSİAD üyeleriyle bir araya geldi. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan şubenin yeni yönetim kurulu ve üyelerine büyükşehiri anlattı. Başkan Zolan, TÜMSİAD Başkanı Süleyman Gedik'e görevlerinde başarılar diledi.