Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, her akşam bir mahallede Denizlililer ile bir araya gelen Başkan Zolan, burada iftarını vatandaşlarla açarak sorunlarını dinliyor. İncilipınar Mahallesi’nde iftarını açan Zolan, teravih namazı sonrası Sırakapılar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Eşi Berrin Zolan ile birlikte vatandaşlar ile tek tek selamlaşan Başkan Zolan’a mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Burada yaptığı konuşmasına vatandaşların Ramazanını kutlayarak başlayan Başkan Zolan, “Yediden yetmişe her yaştan hemşehrimizi aynı sofrada buluşturan mahalle iftar sofralarımız birliktelik kültürümüzün gelişmesine büyük katkıda bulunuyor. Birbirini tanımayan komşuları bir araya getiriyor. İnsanları birbirine kaynaştırıyor. Sevgi, dostluk, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma duygularının en güzel şekilde yaşandığı Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize bereketli bir Ramazan diliyorum.” dedi.

Daha sonra teravih namazı kılmak için Sırakapılar Mahallesi’ne geçen Başkan Zolan namaz sonrası gerçekleştirilen sohbet toplantısında mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak’ında katıldığı toplantıda vatandaşlar Başkan Zolan’a mahallelerine ilişkin taleplerini aktardı. Bu tür buluşmalarda vatandaşların isteklerini dinleme fırsatı bulduklarını söyleyen Başkan Zolan, “Sizler ile gerçekleştirdiğimiz bu toplantıları son derece önemsiyorum. Bizim göremediğimiz farkına varamadığımız sorunları ilk ağızdan dinleme fırsatı buluyoruz. Sizlerin taleplerini almaya geldik.” diye konuştu.

Kendisine yöneltilen bir soru üzerine altyapı çalışmaları tamamlanan Sırakapılar Mahallesi’nde üstyapı çalışmalarının da kısa bir süre sonra başlayacağını dile getiren Başkan Zolan şunları kaydetti: “Çok kısa sürede burada da tıpkı kent merkezinde olduğu gibi gerekli düzenlemeleri yapacağız. Yollarıyla kaldırımlarıyla çevresel düzenlemeleriyle bu mahallemizde inanılmaz bir değişim yaşayacak. Sırakapılar’ın çehresi değişecek. Bu mahallede yaşayan vatandaşlarımızın kentsel konforlarını artırmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu toplantılarda bizlere aktardığınız taleplerinizi yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız.”