Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Hayvan Pazarı'nda incelemelerde bulunarak hem esnafla hem de vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti.
Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte Denizli Hayvan Pazarı da hareketlendi. Birçok vatandaş hayvan pazarına gelerek kurbanlıklarını almayı sürdürüyor. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, hem hayvan pazarını denetlemek hem de vatandaşların kurban konusundaki taleplerini yerinde değerlendirmek için hayvan pazarına gitti. Başkan Zolan, burada Denizli Belediyesi ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü veterinerlerinden sistem hakkında bilgi aldı. Bazı vatandaşlar satıcılarla pazarlık yapmak için Başkan Zolan'dan yardım isterken bazıları da başkanın bayramı kutlamak için birbiriyle yarıştı.
Denizli Hayvan Pazarı'nın temizlik, hayvanların kontrolü ve verilen hizmet açısından Türkiye'ye örnek olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Hayvan pazarı, gerek esnafa ve gerekse vatandaşlarımıza sağlıklı ve hijyenik ortamda alış veriş imkanı sunuyor. Denizli Belediyesi ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri burada düzenli kontrollerini yapıyor. Birçok vatandaşımız bayram öncesinde kurbanlıklarını almak için buradalar. Ben bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutluyor, sevdikleri ve aileleri ile birlikte sağlıklı nice mutlu bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.