Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 05 Nisan 2016 Salı günü saat 10.00'da düzenlenecek Halk Günü'nde bir kez daha Denizlililer ile buluşacak.

Bugüne kadar yaptıkları her hizmette "önce insan" anlayışını benimsediklerini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen yıl başlattıkları Halk Günü buluşmalarının devam ettiğini kaydetti. Bulundukları her ortamda vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinlediklerini, dertleşme imkanı bulduklarını kaydeden Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızın fikir ve önerileri bizler için çok önemli. Bu görüşlerin bizlere daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi. Buluşmaların artık geleneksel hale geldiğini kaydeden Başkan Zolan, "Herkese kapımız sonuna kadar açık" diye konuştu.



TÜM RANDEVULAR VATANDAŞLARA


Vatandaşlar ile sürekli bir arada olduklarını ancak Halk Günü’nün ayrı bir özelliği olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Halk Günü'ne vatandaşımız ’Başkan bizi bekliyor’ diye geliyor ve burada benimle görüşüyor. Halk Günü'nde tüm randevularımızı vatandaşlarımıza ayırıyoruz" diye konuştu.