Abacı Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun yanı sıra İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililer, engelli öğrenciler ile velileri katıldı.
Merkezefendi İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan etkinlikte şişme oyun parkı kurulurken, birbirinden renkli etkinlikler düzenlendi. İkramların sunulduğu oyunların oynandığı güzel günde özel çocuklara Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından uçurtmalar hediye edildi.
Hazırlanan teknik projelerin yanı sıra sosyal belediyeciliği de önemsediklerini kaydeden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu,”Çocuklarımız bizim yarınlarımız, onlara yönelik “obezitede farkındalık”, “yaşam paylaştıkça güzel” projeleri hazırladık. Bundan sonraki süreçte de gelecek nesillerimiz için projelerimiz olacak. Bugün çok özel çocuklarımızla bir aradayız. Onları bir nebze olsun sevindirebilmek için yanlarında olalım istedik. Kaymakamlığımız önderliğinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından güzel bir organizasyona imza atılmış. Biz de çocuklarımızın farklı bir gün yaşayabilmesi için onlara uçurtma hediye edelim dedik. Katkılarından dolayı herkese teşekkür ederim” dedi.