Başkan Subaşıoğlu alanda Denizli’nin kahraman şehit polisi Hasan Eser’in ailesiyle birlikte vatandaşlara dondurma ikramında bulundu.
Türkiye’nin milli iradesine yapılmak istenen darbe girişimi millet tarafından geri püskürtüldü. Cuma gecesinden bu yana Delikliçınar Meydanı’nda Denizlililer ‘Demokrasi Nöbeti’ tutuyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da Cuma gecesinden bu yana Denizlililerle nöbette sabahlıyor. Başkan Subaşıoğlu, her fırsatta bir araya geldiği Denizlili kahraman şehit polis Hasan Eser’in annesi Sevgi Eser ve Babası Serdal Eser ile birlikte dün gece de Delikliçınar Meydanı’ndaydı.
Kahraman şehidin ailesiyle birlikte Başkan Subaşıoğlu vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Sonrasında da Başkan Subaşıoğlu, Hasan Eser’in ailesiyle birlikte vatandaşlara dondurma ikramında bulundu. Başkan Subaşıoğlu, “15 Temmuz gecesinden bu yana Delikliçınar Meydanı’nda vatandaşlarımızla birlikte ‘Demokrasi Nöbeti’ tutuyoruz. Bu gece yine Delikliçınar Meydanı’nı boş bırakmadık. Denizlili kahraman şehit polisimiz Hasan Eser’in çok değerli anneleri Sevgi hanım ve babası Serdal bey ile birlikte bugün demokrasimiz için nöbetteyiz. Biz her zaman hep birlikte Türkiye olacağımızı söylüyoruz. Ülkemiz FETÖ’nün yapmaya çalıştığı darbe girişimini geri püskürtmüş ve milli iradesine sahip çıkmıştır” dedi.