Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hatay’da sınır güvenliğini sağlamak için canını siper ederek şehit olan Sözleşmeli Er Mustafa Uygun için bir taziye mesajı yayınlayarak üzüntülerini dile getirdi.

Mesajından Başkan Gürlesin, şunları söyledi, “İlçemizin Pamukkale Mahallesi’nde ikamet eden ve 6 ay önce sözleşmeli er olarak Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde vatan savunmasına katılanhemşehrimiz, kardeşimiz Mustafa Uygun’un şehit edildiği haberini üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Mehmetçiğimiz Hatay'ın Yayladağı ilçesinde insan kaçakçılarına müdahale ederken, yaşanan boğuşma sırasında şehit edildiğini öğrendik. Şehidimiz, vatanını, milletini korumak, savunmak, saldırıları püskürtmek için Suriye sınırındacanını gözünü kırpmadan feda etmiştir. Bu vahşice hain saldırıyı gerçekleştirenlerin muhakkak cezaları misli misli verilecektir.
Onların yanına bırakılmayacaktır. Kahraman askerimize hain pusular kurarak ülkemizi bölmeye çalışan ve kaos ortamına sürüklemek isteyen hainler, asla amacına ulaşamayacaktır. Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan her türlü saldırı hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin annesi Keziban Uygun, babası Cevdet Uygun başta olmak üzere değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum.”