'Vatan Size Minnettar' sloganı ile PTT'nin başlattığı kampanya ile herkesin PTT şubelerinden ücretsiz olarak gönderilebileceği bayram tebrik kartı ile güvenlik güçlerine büyük moral ve destek veriliyor. Doğu ve Güneydoğu illerindeki karakollar ağırlıklı olmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinde toplam 127 karakolda görev yapan güvenlik güçlerine vatandaşlar ücretsiz olarak Ramazan Bayramına kadar tebrik kartı gönderebiliyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’de kampanyada yer alarak Hakkari Derecik 34. Hudut Alay Komutanlığı’na tebrik kartını gönderdi. Ayrıca Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri ve belediye personeli de kampanya kapsamında çeşitli illerde görev yapan güvenlik güçlerine bayram tebrik kartı yolladı.

Başkan Gürlesin, tüm vatandaşları da kampanyaya davet ederek, ücretsiz olarak gönderebilecekleri bayram tebrik kartlarına duygularını yazarak güvenlik güçlerine göndermesini istedi. Başkan Gürlesin Vatan, millet savunmasında gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koyan, vatanın huzur içinde olmasını sağlayan güvenlik güçlerinin hakkının ödenemeyeceği sözleriyle kampanyanın önemini vurguladı, PTT’ye teşekkür etti.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gönderdiği tebrik kartında şu duygularını paylaştı, “Kıymetli Vatan Evlatlarımız; Sizler Sayesinde Bizler Türkiye’ni her köşesinde huzur içerisindeyiz. Kardeşlerim; yapmış olduğunuz bu ulvi görevde Allah sizin yar ve yardımcınız olsun. Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ederim.”