İlk buluşma noktalarının 24 Temmuz Cuma günü Aktepe Mahallesi olduğunu vurgulayan Başkan Gürlesin, ilçeye bağlı 68 mahalle de vatandaşlarla bu etkinlikle bir araya geleceklerini, halkla içe içe hizmet yolunda yürümeye devam edeceklerini söyledi.
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçeye bağlı 68 mahallede hizmet hamleleriyle modern ve eksiksiz bir Pamukkale İlçesi oluşturmak için çalışıyor. Her platformda projeler ve yatırımlarla ilçede yeni bir boyut açan Başkan Gürlesin, ilçe halkına hizmetin eksiksiz ve hızlı ulaşması için yoğun mesai harcıyor. Çalışmalarında ise Başkan Gürlesin, halkla iç içe olarak vatandaşın istek ve talepleri önceliği ile hizmet yoluna devam ediyor.

MAHALLE BULUŞMALARI BAŞLIYOR

Farklı mahallelerde bir çok etkinlikle vatandaşlarla buluşan ve yüz yüze onlarla sohbet ederek, istek ve taleplerini alan başkan Gürlesin, bu konuda farklılık yaratacak bir projeyi de hayata geçirdi. Başkan Gürlesin, “Mahalle Buluşmaları” adı altında mahalle mahalle vatandaşların ayağına giderek istek ve taleplerini o mahalle de dinleyecek. Vatandaşın derdine ve isteğine çare arayacak. Başkan Gürlesin’in Mahalle Buluşmalarında ilk durağı ise 24 Temmuz Cuma günü Aktepe Mahallesi olacak. Sarı Tokiler önünde mahalle halkıyla bir araya gelecek.



“HALKIMIZLA İÇ İÇE OLACAK HİZMET ÜRETECEĞİZ”
Mahalle Buluşmaları projesinin önemine vurgu yapan başkan Gürlesin, konuyla ilgili şu görüşlere yer verdi; “Pamukkale Belediyesi olarak halkımızla iç içe olacağımızı yerel seçim öncesinde bir belediye başkan adayı iken söylemiş, taahhüdünü vermiştim. Bu noktada kuruluş aşamasını hızlı bir şekilde geçerek, çalışma takvimimizi oluşturup sahaya indikten sonra sıklıkla halkımızla bir araya gelmeye gayret gösterdik. Bu anlamda yine önemli bir adım daha atıyor, halkımızla buluşma platformumuzu genişletiyoruz. Halkımızın her zaman olduğu gibi yine ayağına gidiyoruz. Yeni projemizle  ‘Mahalle Buluşmaları’ adı altında halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. İlçe sınırlarımızdaki 68 mahallemizde bu etkinliği belediye başkan yardımcılarımız,  birim müdürlerimizin katılımıyla hayata geçireceğiz. Mahallelerde bizzat vatandaşlarımızı dinleyecek, talepleri, istekleri alacağız. Yüz yüze o mahalle de halkımızla ikramlarımızın eşliğinde sohbetler edeceğiz.  Pamukkale belediyesi olarak şahsım ve ekibimizle birlikte yine bütün çalışmalarımızda olduğu gibi halkla içe içe bu yolda yürümeye devam edeceğiz. İlk buluşma noktamız ise Aktepe Mahallesinde olacak. 24 Temmuz Cuma Günü Aktepe mahallemizde halkımızla kuracağımız çadırımızın altında buluşacağız. Bizimle bir araya gelemeyen, fırsat bulamayan vatandaşlarımızın biz ayağına gideceğiz. Böylelikle her anlamda halkımızla iç içe olmuş olacağız. Özellikle çalışan kesimlerinde bu buluşmaya katılması için etkinlik saatini 18.00 olarak belirledik. Halkımızla saatlerce burada istişare edeceğiz. Bura da zamanın ucu açık. Pamukkale Belediyesi olarak vatandaşlarımızı dinleyerek onların istek ev arzularını yerine getirmek istiyoruz. Halkımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Pamukkale Belediyesi tüm çalışmalarında farklılığını ortaya koyuyor. Bu projemizle de yine farkındalığımızı hissettireceğiz. Ayda 5-6 kez ve daha fazlası olmak üzere sürekli olarak mahallerimizde olacağız. 68 mahallemiz bittiğinde ise yine bu kez aynı mahallelinin farklı noktalarında vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz. Biz halkımız için bu makamdayız. Onların dertlerine dertlenmeye devam edeceğiz. Çalışmamızın Pamukkale İlçemize hayırlar getirmesini diliyorum.”