AK Parti İl Başkanı Filiz mesajında şu ifadelere yer verdi.

Hain terör örgütü gene alçak ve kalleşçe bir saldırıda bulundu ve yüreğimize yangın ateşi düşürdü
Hemşehrimiz Burak Erten kardeşimiz ve 4 kahraman mehmetciğimiz şehitlik mertebesine ulaştı.  Hain teröristler tarafından yapılan kalleşce saldırılarda vatan evlatlarımızın şehit olması yüreğimizi yakmaktadır. Ama bilinmelidir ki; devletimizin terörle çok etkin ve kararlılıkla yaptığı mücadele sonucunda şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ve terörün de kökü kazınacaktır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Aziz milletimiz aynen milli mücadele yıllarında olduğu gibi her türlü beladan kurtulacak ferasete sahiptir. Allah bu kötü emelleri üzerine yük edinen tüm hainleri kahrı perişan etsin, hedeflerine ulaşmaya fırsat vermesin.
Hain ellerin istediği birliğimizin bölünmesine ve hain emellerinin gerçekleşmesine her zaman olduğu gibi yine fırsat vermeyeceğiz. Bu noktadaki kararlılığımız milletçe sonuna kadar devam edecektir.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırılarda hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan mehmetciklerimize acil şifalar diliyorum. Değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ,Denizlimize ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır  temenni ediyorum.